BELANGRIJKE FIP Behandelingstip: zorg voor lever en nieren!
Wanneer het FIP-virus een later stadium van infectie bereikt, worden vitale organen zoals lever, nier, ogen en hersenen vaak ernstig aangetast. Voor een volledige en grondige behandeling van het Feline Infectious Peritonitis virus (FIPV) en om de kans op herhaling van een FIP-infectie te verkleinen, moet GS-441524 mogelijk worden aangevuld met andere medicijnen die levers en nieren behandelen. Dit komt omdat GS-441524 alleen het FIP-virus target. Het behandelt geen interne orgaanlaesies en schade veroorzaakt door FIP-infectie. De lever heeft de volgende hoofdfuncties De spijsvertering bevorderen (vooral van vetten) Synthese van eiwitten en hormonen Reguleren van energie en eiwitmetabolisme Metabolisme en eliminatie van giftige en afvalproducten Immuunregulatie Een verzwakte lever vermindert de effectiviteit van behandeling met GS-441524 aanzienlijk door een slechte opname en een verminderd vermogen van het eigen immuunsysteem van de kat om de ziekte te bestrijden. Dit veroorzaakt op zijn beurt een negatief cascade-effect van alle andere lichaamsfuncties en het algehele effect van GS-behandeling. Bij de meeste GS-behandelingen raden we aan om de lever gelijktijdig te behandelen als uit de test is gebleken dat de functie ervan is verzwakt. Aangezien de behandeling van lever algemeen bekend is bij professionele dierenartsen, zullen we in dit artikel niet in detail treden. Raadpleeg uw dierenarts voor advies. De nier is een vitaal orgaan dat veel essentiële lichaamsfuncties reguleert, waaronder de bloeddruk, hormonen aanmaakt, het beenmerg stimuleert om meer rode bloedcellen aan te maken en afvalstoffen uit het bloed verwijdert. Bij abdominale FIP-infectie komt nierletsel vaak voor. We raden aan een echografie van de nier uit te voeren zodra is vastgesteld dat uw kat FIPV heeft opgelopen. Een van de meest voorkomende symptomen is een vergrote nier. Nierfalen is onomkeerbaar. De bovengenoemde complicaties en eventuele andere complicaties moeten worden behandeld met overeenkomstige medicijnen. Zoals medicijnen voor leverbescherming en nierherstel. Behandel alle complicaties tijdig. GS-441524 kan op een veilige manier samen met andere medicijnen worden toegediend. We hopen dat dit artikel nuttig was. Bespreek altijd de behandelingsopties met uw dierenarts.


Website: curefip.com Facebook: https://www.facebook.com/fipcure

6 views

Recent Posts

See All

لماذا صياغة 20mg/ml GS-441524؟

لدينا خصيصا صياغة 20mg/ml GS-441524 للحالات التالية 3. السبب #1: الانتكاس! هذا الحدث اللعين عندما قاتلت قطة على ما يبدو وفازت ضد فيروس FIP ، فقط لتقع ضحية لذلك بعد عدة أسابيع أو أشهر. الانتكاس يحدث لج

왜 20mg/ml GS-441524 제형?

우리는 특별히 다음 3 상황에 대한 20mg / ml GS-441524를 공식화했다. #1 이유: 재발! 고양이가 FIP 바이러스에 맞서 싸우고 이겼을 때 그 두려운 사건, 단지 몇 주 또는 몇 달 후 희생자가 되었습니다. 재발은 모든 브랜드에 발생합니다. 재발 사례 중 일부는 사용된 GS의 품질 저하로 인해 발생합니다. 다른 부적절한 복용량 으로 인해.

QUICK LINKS

FOLLOW US

PAYMENTS

  • YouTube