Cât de ușor este să diagnosticați FIP?


Există 2 forme de infecții FIP, forma WET și forma DRY. Forma umedă este mai ușor de identificat.Vedeți umflarea abdomenului ca urmare a acumulării de lichide în regiunile pieptului și stomacului. Este relativ ușor de testat și confirmat forma „umedă” de infecție cu FIP prin retragerea lichidului din stomac și testarea anticorpilor. Pisicile cu formă „umedă” sunt de obicei diagnosticate și tratate mai devreme decât forma „uscată”. Rezultatele, rata de recuperare a formei „umede” este mai mare. Când FIP este tratat cu GS-441524 în timp util. În schimb, forma „uscată” a FIP este adesea dificil de detectat în timpul stadiilor timpurii și mijlocii ale infecției. Forma „uscată” nu prezintă adesea simptome exterioare până la etapele tardive ale infecției, când virusul a ajuns în spatele Ochiul care provoacă orbire sau creierul care provoacă paralizie. Debutul simptomelor exterioare poate fi de asemenea brusc. După ce proprietarii au raportat că, într-o zi, pisicile lor pur și simplu s-au prăbușit în timpul mersului. , rata de succes este mai mică în comparație cu forma „umedă”. Am întâlnit o duzină de proprietari de pisici care, după ce au vizitat medici, au primit un diagnostic conflictual. Doi medici, unul a spus că este FIP, iar celălalt a spus că nu. În cazul diagnosticului neconcludent, recomandăm proprietarului să achiziționeze 2 flacoane de GS-441524 pentru a efectua un tratament de testare GS-441524 este un tratament antiviral care nu provoacă complicații cunoscute și poate fi administrat împreună cu alte medicamente. Pisicile infectate cu FIP, atunci când sunt tratate timpuriu, prezintă de obicei semne clare și imediate de îmbunătățiri fizice. Pentru prima săptămână de tratament.Pentru prețul a 2 flacoane puteți confirma sau elimina posibilitatea infecției cu FIP. Dacă credeți că pisica dvs. a contractat virusul FIP, există 2 teste care oferă cel mai precis diagnostic, un test de sânge și un test Rivalta. Majoritatea clinicilor moderne de animale vor putea efectua oricare dintre aceste două teste.Un medic veterinar instruit care a întâlnit Cazurile FIP înainte pot oferi un diagnostic corect pe baza rezultatelor testelor. Împărtășind asta cu cineva care ar trebui să o citească.

Website: curefip.com Facebook: https://www.facebook.com/fipcure

2 views

Recent Posts

See All

لماذا صياغة 20mg/ml GS-441524؟

لدينا خصيصا صياغة 20mg/ml GS-441524 للحالات التالية 3. السبب #1: الانتكاس! هذا الحدث اللعين عندما قاتلت قطة على ما يبدو وفازت ضد فيروس FIP ، فقط لتقع ضحية لذلك بعد عدة أسابيع أو أشهر. الانتكاس يحدث لج

왜 20mg/ml GS-441524 제형?

우리는 특별히 다음 3 상황에 대한 20mg / ml GS-441524를 공식화했다. #1 이유: 재발! 고양이가 FIP 바이러스에 맞서 싸우고 이겼을 때 그 두려운 사건, 단지 몇 주 또는 몇 달 후 희생자가 되었습니다. 재발은 모든 브랜드에 발생합니다. 재발 사례 중 일부는 사용된 GS의 품질 저하로 인해 발생합니다. 다른 부적절한 복용량 으로 인해.

QUICK LINKS

FOLLOW US

PAYMENTS

  • YouTube