Este legal să folosesc GS-441524 pentru pisica mea?

Updated: Jun 15


De multe ori am fost întrebați dacă este legal să utilizăm GS-441524, un tratament experimental pentru Peritonita infecțioasă felină. Pentru a răspunde la această întrebare pentru clienții noștri, consultăm lista de medicamente interzise pentru țările sale. Dacă GS-441524 nu este inclus în lista de medicamente interzise, atunci este legal. Cu toate acestea, ca medicament experimental, GS-441524 nu este aprobat pentru utilizare de către agenția națională de sănătate sau ministerul niciunei țări în acest moment. Aceasta înseamnă că GS-441524 se încadrează într-o zonă gri legală. Deși este legal ca proprietarii de pisici să cumpere și să utilizeze tratamentul la discreția sa. Veterinarii a căror licență este adesea acordată de către o agenție de sănătate și un minister din țară și-ar pune licența profesională în pericol dacă recomandă sau vinde acest tratament FIP proprietarilor de pisici. În timp ce tot mai mulți medici veterinari sunt conștienți de existența GS-441524 și de eficacitatea acesteia în tratarea FIP, majoritatea ezită să-l recomande sau chiar să-l menționeze clienților din cauza obligațiilor legale. Prin urmare, datoria de a învăța despre tratament și procurarea acestuia se încadrează pe umerii proprietarilor de pisici din întreaga lume. Pe scurt, GS-441524 nu este un drog ilegal. Cu toate acestea, nu este aprobat pentru utilizare de către vreo agenție guvernamentală sau minister. Prin urmare, medicii veterinari nu vor recomanda sau vinde deocamdată. Ca proprietari și părinți de pisici, puteți cumpăra și utiliza în mod legal GS-441524. Unii veterinari cu suflet bun vor oferi servicii de injecții, atât timp cât vor fi eliberați de obligații legale de la proprietarii pisicii.


Website: curefip.com Facebook: https://www.facebook.com/fipcure

7 views

Recent Posts

See All

لماذا صياغة 20mg/ml GS-441524؟

لدينا خصيصا صياغة 20mg/ml GS-441524 للحالات التالية 3. السبب #1: الانتكاس! هذا الحدث اللعين عندما قاتلت قطة على ما يبدو وفازت ضد فيروس FIP ، فقط لتقع ضحية لذلك بعد عدة أسابيع أو أشهر. الانتكاس يحدث لج

왜 20mg/ml GS-441524 제형?

우리는 특별히 다음 3 상황에 대한 20mg / ml GS-441524를 공식화했다. #1 이유: 재발! 고양이가 FIP 바이러스에 맞서 싸우고 이겼을 때 그 두려운 사건, 단지 몇 주 또는 몇 달 후 희생자가 되었습니다. 재발은 모든 브랜드에 발생합니다. 재발 사례 중 일부는 사용된 GS의 품질 저하로 인해 발생합니다. 다른 부적절한 복용량 으로 인해.

QUICK LINKS

FOLLOW US

PAYMENTS

  • YouTube