Is het legaal om GS-441524 voor mijn kat te gebruiken?


Er is ons vaak gevraagd of het legaal is om GS-441524 te gebruiken, een experimentele behandeling voor katachtige infectieuze peritonitis. Om deze vraag voor onze klanten te beantwoorden, zoeken we de lijst met verboden drugs op voor zijn / haar landen. Als GS-441524 niet wordt vermeld in de lijst met verboden drugs, is het legaal. Als experimenteel medicijn is GS-441524 op dit moment echter niet goedgekeurd voor gebruik door de nationale gezondheidsdienst of het ministerie van welk land dan ook. Dat betekent dat GS-441524 in een legaal grijs gebied valt. Hoewel het voor katteneigenaren legaal is om de behandeling naar eigen goeddunken te kopen en te gebruiken. Dierenartsen wier vergunning vaak wordt verleend door de gezondheidsdienst en het ministerie van een land zouden hun professionele vergunning in gevaar brengen als hij deze FIP-behandeling aanbeveelt of verkoopt aan katteneigenaren. Terwijl steeds meer dierenartsen zich bewust worden van het bestaan van GS-441524 en de effectiviteit ervan bij de behandeling van FIP, aarzelen de meesten om het aan te bevelen of zelfs niet te vermelden vanwege wettelijke aansprakelijkheid. Daarom rust de plicht om te leren over de behandeling en deze te verkrijgen op de schouders van de katteneigenaren over de hele wereld. Samenvattend: GS-441524 is geen illegale drug. Het is echter niet goedgekeurd voor gebruik door de overheidsinstantie of het ministerie van een land. Daarom zullen dierenartsen het voorlopig niet aanbevelen of verkopen. Als katteneigenaren en ouders kunt u legaal GS-441524 kopen en gebruiken. Sommige goedhartige dierenartsen zullen injectiediensten leveren zolang ze vrijgesteld zijn van wettelijke verplichtingen van katteneigenaren.

Website: curefip.com Facebook: https://www.facebook.com/fipcure

7 views

Recent Posts

See All

لماذا صياغة 20mg/ml GS-441524؟

لدينا خصيصا صياغة 20mg/ml GS-441524 للحالات التالية 3. السبب #1: الانتكاس! هذا الحدث اللعين عندما قاتلت قطة على ما يبدو وفازت ضد فيروس FIP ، فقط لتقع ضحية لذلك بعد عدة أسابيع أو أشهر. الانتكاس يحدث لج

왜 20mg/ml GS-441524 제형?

우리는 특별히 다음 3 상황에 대한 20mg / ml GS-441524를 공식화했다. #1 이유: 재발! 고양이가 FIP 바이러스에 맞서 싸우고 이겼을 때 그 두려운 사건, 단지 몇 주 또는 몇 달 후 희생자가 되었습니다. 재발은 모든 브랜드에 발생합니다. 재발 사례 중 일부는 사용된 GS의 품질 저하로 인해 발생합니다. 다른 부적절한 복용량 으로 인해.

QUICK LINKS

FOLLOW US

PAYMENTS

  • YouTube