Testare pentru FIPV


Am întocmit o listă de teste disponibile pentru FIP. S-ar putea să constatați că nu toate testele sunt disponibile în regiunea dvs. din lume. Consultați medicii veterinari cu experiență în diagnosticarea FIP pentru a efectua testul corespunzător pentru pisica dvs. Testul Titer Un test de titlu măsoară nivelul de anticorpi care circulă în sânge. Acești anticorpi sunt produși atunci când antigenele (ca un virus sau bacterii) produc un răspuns din partea sistemului imunitar. Https://jetsetpets.ae/the-complete-guide-to- the-titrului-test-pentru-pisici-si-caini / Histopatologie O examinare a probelor de țesuturi întregi și este efectuată pe o bucată solidă de țesut care a fost colectat chirurgical. Bucata de țesut este preparată printr-un proces numit histologie prin păstrarea, tăierea subțire sau secționarea și colorarea probei de țesut cu coloranți. Odată pregătite, secțiunile de țesut sunt examinate la microscop de către un patolog veterinar. Histopatologia se concentrează asupra arhitecturii țesut. Precizia unui diagnostic este de obicei ridicată.Patologul veterinar poate oferi adesea o opinie despre evoluția probabilă a bolii, ceea ce se numește prognostic. Aceste informații îl ajută pe medicul dumneavoastră veterinar să decidă cel mai bun curs de tratament pentru animalul dvs. de companie. /vcahospitals.com/know-your-pet/cytology-histopathology-biopsies Testul Rivalta Un test este de obicei efectuat prin colectarea lichidului de probă din cavitatea abdominală sau toracică a pisicii, adăugându-l într-o eprubetă umplută cu apă distilată și o picătură de acid acetic 98%. : v //www.youtube.com/watch = XmOk2veunqA? Test de sânge Celulele albe din sânge ar putea fi scăzute, normale sau ridicate, în funcție de cât timp a fost prezentă problema și dacă există și alte probleme. Numărul globulelor roșii ar putea releva normal sau scăzut (anemie). Proteine totale și globuline. Această creștere se datorează procesului inflamator care apare pe măsură ce organismul răspunde la virus. Această creștere a globulinelor, numită hiperglobulinemie, apare mai des sub forma de DRY. Credit: lbah.com Acest raport de sânge de probă arată o creștere a proteinei totale și a globulinei (hiperglobulinemie) la o pisică FIP pozitivă. Alte teste pe profilul de biochimie ar putea, dar nu cu excepția, să indice FIP, deoarece aceste probleme ar putea apărea cu alte boli. De exemplu, dacă valorile rinichilor sunt crescute la o pisică mai în vârstă, cu suspiciunea de FIP, unele dintre posibilități sunt: Insuficiență renală cronică împreună cu FIP (această pisică are 2 boli diferite) Insuficiență renală cronică fără FIP FIP care provoacă boli renale Deshidratare datorată FIP Deshidratarea datorată bolii în unele alte organe Împărtășește acest lucru cu cineva care ar trebui să citească asta.

Website: curefip.com Facebook: https://www.facebook.com/fipcure

13 views

Recent Posts

See All

لماذا صياغة 20mg/ml GS-441524؟

لدينا خصيصا صياغة 20mg/ml GS-441524 للحالات التالية 3. السبب #1: الانتكاس! هذا الحدث اللعين عندما قاتلت قطة على ما يبدو وفازت ضد فيروس FIP ، فقط لتقع ضحية لذلك بعد عدة أسابيع أو أشهر. الانتكاس يحدث لج

왜 20mg/ml GS-441524 제형?

우리는 특별히 다음 3 상황에 대한 20mg / ml GS-441524를 공식화했다. #1 이유: 재발! 고양이가 FIP 바이러스에 맞서 싸우고 이겼을 때 그 두려운 사건, 단지 몇 주 또는 몇 달 후 희생자가 되었습니다. 재발은 모든 브랜드에 발생합니다. 재발 사례 중 일부는 사용된 GS의 품질 저하로 인해 발생합니다. 다른 부적절한 복용량 으로 인해.

QUICK LINKS

FOLLOW US

PAYMENTS

  • YouTube